Korting in O'mer als je recht hebt op respijtzorg

Korting in O'mer als je recht hebt op respijtzorg

dinsdag, augustus 20, 2019 - 16:39

Een tijdje geleden startten wij met verbouwingen in Hotel O’mer in Blankenberge. We maken het hotel toegankelijker.

Tijdens deze verbouwingen gaat O'mer tijdelijk (tot zomer 2020) door in een voormalig klooster in Sint­-Pieters Brugge, een prachtige plek op een unieke groene locatie.

Grote troeven zijn de ruimte, de mooi aangelegde tuin, de unieke architectuur, de rolstoeltoegankelijkheid en de nabijheid van Brugge. En natuurlijk maken we ook geregeld uitstappen naar ons vertrouwde Blankenberge.

Kortom, de uitgelezen plek om de rust van het groen te combineren met het vakantiegevoel van de zee en het bruisende van de stad!

HOE WERKT DE PROMO?

  • Met de kortingscode kost een overnachting €30 in plaats van €45 per persoon. In deze prijs zijn de overnachting, het ontbijt, middagmaal en avondmaal inbegrepen.
  • De promo is onlosmakelijk verbonden met het inzetten van respijtzorgpunten. Bovenop de prijs voor het verblijf wordt een kostprijs van 0,217 per nacht in respijtzorgpunten geregistreerd. Alleen cliënten die recht hebben op respijtzorg komen dus in aanmerking.
  • De korting geldt voor alle geboekte verblijven tot en met december 2019. Ze geldt niet meer voor verblijven vanaf januari 2020.
  • Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Op tijd boeken is dus aangeraden, wil je zeker zijn van jouw korting.
  • Iedere cliënt kan zich tijdens zijn verblijf laten vergezellen van een vriend (of familielid). Deze vriend krijgt zijn verblijf ook aan het kortingstarief, en hoeft niet te beschikken over respijtzorgpunten.
  • Het hotel is rolstoeltoegankelijk.
  • Boek je verblijf bij hotel O’mer met vermelding van ‘promo nieuwsbrief’.

Van harte welkom, we kijken er al naar uit!