Veilig naar Hotel O'mer

Veilig naar Hotel O'mer

02/11/2020

De veiligheid van de Hotel O-mer-vakantiegasten en medewerkers primeert. Daarom is er ook in Hotel O'mer een verhoogde alertheid naar preventieve maatregelen zodat het aanbod in Hotel O'mer kan verder gezet worden. 
Je leest het goed: Hotel O'mer blijft open, maar we drijven de veiligheidsmaatregelen op. Op die manier kunnen vakantiegasten onbeperkt genieten van een zomerse Hotel O'mer-vakantie. 

Tijdens je verblijf zetten we maximaal in op het dragen van mondmasker en het bewaren van de afstandsregels.

AFSTAND BEWAREN

  • We garanderen steeds een afstand van anderhalve meter.
  • De maaltijd wordt geserveerd in de hotelkamer
  • Het activiteitenaanbod passen we aan. We splitsen de deelnemende hotelgasten op naar een maximum 4 hotelgasten per groep.

MONDMASKERS 

  • Mondmaskers zijn altijd verplicht, behalve in de eigen kamer. We vragen om voldoende mondmaskers te voorzien voor de volledige duur van het verblijf.  
  • Bij het verlaten van het hotel moeten de hotelgasten steeds een mondmasker dragen.
  • Ouders/begeleiders/voogd/... kunnen enkel mee tot aan de receptie. Hier wordt ook afscheid genomen. We vragen ook aan iedereen om een mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten bij het binnenkomen.

Deze richtlijnen blijven van tel zolang er geen verstrenging optreedt. Bij een eventuele lokale besmettingshaard in Blankenberge kunnen er extra maatregelen opgelegd worden aan Hotel O'mer. In dit geval, brengen we je zo snel als mogelijk op de hoogte, via onze website, de Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (klik hiervoor hier)

Roep dit alles vragen op en twijfel je over je verblijf in Hotel O'mer? Neem dan contact met ons op. We bekijken op maat wat we kunnen betekenen voor jou.