Onze service

Hotel O’mer, jouw thuis aan zee.

Van aankomst tot vertrek stelt ons team alles in het werk om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Hierbij staan gastvrijheid, hartelijkheid en vriendelijkheid centraal. We maken graag het verschil met onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid.

Hotel O’mer, da’s onbeperkt genieten en ontspannen in ons kleinschalig, sfeervol en volledig rolstoeltoegankelijk hotel.

Ons hotel bevindt zich in het hartje van Blankenberge. Daardoor is er vlak in de buurt voor elk wat wils.

Hotel O’mer is er voor alle liefhebbers van zon, zee en strand die op zoek zijn naar een comfortabel bed, een heerlijk ontbijt en een gezellige plek om te verblijven.
Maar Hotel O’mer is meer dan een dak boven je hoofd.

Ons team organiseert en begeleidt dagelijks ook activiteiten in en rond Blankenberge. Je kunt zo samen op stap gaan en nieuwe mensen leren kennen. En je hoeft je nooit zorgen te maken: een begeleider geeft een antwoord op al jouw (ondersteunings)vragen, 24 op 24, 7 op 7.

Uitwaaien doen we met een wandeling op het strand of een fietstocht door de Uitkerkse Polders. Of misschien brengen we wel een bezoekje aan SeaLife of het serpentarium? Uiteraard staat ook lekker eten en drinken op het programma, elke dag opnieuw.

Laat je verrassen door het activiteitenaanbod van onze medewerkers.
Samen halen we het maximum uit jouw vakantie!

Kom je naar Hotel O'mer voor een verblijf op maat en wil je deelnemen aan deze activiteiten? Vermeld dat zeker bij het reserveren van jouw verblijf.
Reserveer nu jouw verblijf via 'Contact en boeken'